Nogometni klub Travnik danas je odradio novi trening na pripremama u Makarskoj. Već za sutra je planirana treća pripremna utakmica na obali Jadrana, a ovaj put je protivnik bh. prvoligaš HNK Čapljina.

Jedan od najiskusnijih, ali i najvužnijih pojačanja NK Travnika je Zoran Kokot koji je iznio svoje mišljenje o dosadašnjem dijelu priprema.

“Što se tiće samog dolaska u Travnik brzo smo se dogovorili i ljudi iz Uprave su bili jako korektni. Sigurno svi znamo da se Travnik nalazi u lošoj poziciji, međutim nema nazad, treba vratiti ovaj klub na mjesto na kojem ovakav klub treba biti, a to je sigurno Premijer liga. Međutim sada želimo ostati u Prvoj ligi i to je primarni cilj” izjavio je Kokot.

“Pripreme u Makarskoj do sada teku dobro i bez povreda što je najvažnije, uigravamo se i nadamo najboljem. Igramo korektno s obzirom da je u ekipi dosta novih igrača. Pred nama je težak put i svakako se nadamo opstanku. Svi igrači su svjesni situacije i jako se radi da izborimo naš cilj” dodao je ofanzivac Vezira.

 

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime