Zašto odabrati našu Akademiju?

Zašto odabrati našu Akademiju?

Kao što znate, NK „Travnik“ je jedan od najstarijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini.

Iako se nogomet u Travniku počeo igrati još prije Prvog svjetskog rata, klub je zvanično počeo s radom 1922. godine. Od tada do danas, naš Klub je nogometnoj zajednici dao mnogo odličnih igrača, trenera i sportskih radnika. Između ostalih, i naš počasni predsjednik Miroslav Ćiro Blažević je karijeru počeo u našem Klubu.

Travnik je oduvijek imao jak omladinski pogon koji je 2017. godine, jednoglasnom odlukom Upravnog odbora, prerastao u nogometnu akademiju koja je danas najvažniji dio našeg Kluba. Akademija je glavni fokus naših ulaganja što potvrđuje i užurbana priprema terena s umjetnom travnom za potrebe omladinskih selekcija.

Naše opredjeljenje je da ulažemo velike napore na profesionalan i pažljiv rad s djecom iz Travnika i srednje Bosne. Zbog toga smo angažovali stručne i obrazovane trenere, pedagoge, omladinske radnike i ljekare koji prate razvoj svakog djeteta.

Pored prvih fudbalskih koraka, polaznici Akademije izučavaju strane jezike, informatiku te sportsku etiku što pozitivno utiče na pravilan razvoj djeteta i njegove ličnosti u cjelini. Pridružite nam se, upis je u toku.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Telefon/FAX: 030/511-787
Mobitel: 061 293 292
E-mail: akademija@nktravnik.ba